public(MIND)

Afhandling - frustration; Vol.1.0

Apr 4th 2004
One Comment
respond
trackback

Puha - jeg er går lange ture for tiden - inde i mit hoved. Jeg skal til at få al mit vid, al min lærdom de knap sidste 2 år ud på papir, så det giver mening. Ikke bare for mig selv, men sgu for alle de undrende som den seneste tid har spurgt mig igen og igen om hvad jeg egentlig har gang i.

Der er ikke en flig af mening i mit sind, så hvordan f . skal jeg kunne sandsynliggøre min læring for andre?

Hvad jeg har gang i? Det spør jeg også mig selv om - ret tit faktisk! Skal man i øvrigt ikke det? Er det ikke sundt?

Når nu den værste frustration letter, så tror jeg emnet for min MASTER skal omhandle noget om netværk, noget om hvordan man agerer, hvorfor og hvad der påvirker. En særlig vinkel som jeg synes er interessant er om den enkelte ageren i netværket påvirkes af de som i øvrigt også er en del af netværket, om sponserede og ikke sponserede deltager har forskellige vilkår.

Nogen som har ideer til justeringer, litteratur?
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

One Comment

Leave a Reply