public(MIND)

“Master” - here I come….

Jun 4th 2004
2 Comments
respond
trackback

Pyha - nogle gange - lidt for ofte så fortaber jeg mig i form fremfor indhold -. det er alstå ikke et positivt træk.

I dag fik jeg taget hul på skrivearbejdet på min Master - det skete nøjagtigt kl. 22.09. godt med rødvin og så gang med at noterer stikord til det jeg tror kan blive en anderledes Master.

Formen har været og er altså vigtig for mig - det bliver anderledes - det bliver et dynamisk og levende dokument som også efter min “aflevering” vil leve og udvikle sig - det håber jeg da.

Det bliver en WIKI og det bliver HELT sikkert anderledes.

Lige nu er jeg som sagt i gang - jeg er endnu ikke helt stiv i teknologien, men det er forbavsende let, det må jeg sige. jeg har siddet i 20 minutter og jeg har allerede fået defineret inholdsfortegnelsen til det jeg tror kan blive rigtig godt.

Lad se.

jeg har ikke lagt mig endlig fat på emnet endnu - det skal gerne komme ud af processen, men der er ingen tvivl om, at det skal handle om netværk, hvordan de skabes i det digistale rum, hvordan relationerne holdes ved lige og endeligt hvad fx. en virksomhed kan få ud af at motivere og være aktiv deltagere i disse netværk.

Stadigt lidt ufokuseret, men trods alt en retning.

Nogen som har bud på interessante vinkler?
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

2 Comments

Leave a Reply