public(MIND)

Danmarks Radio - podcaster

Jun 28th 2005
3 Comments
respond
trackback

Det her er faktisk RIGTIG godt nyt for de af os - hvis jeg nu selv skal sige det - har set det komme. FEDT DR - rigtig godt. Hvis ikke I, hvem så?
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

3 Comments

  1. Jeg kunne dog godt have tænkt mig man havde tænkt lidt mere over hvem der rent faktisk vil bruge podcasting i Danmark, og det er vel i sagens natur dem der har en iPod? Modsat USA tror jeg størstedelen af danske iPod-ejere skal findes blandt de 16-24 årige, og de hører næppe P1 Morgen, Orientering mv.?

    Ikke desto mindre har jeg netop tilføjet deres feeds til Odeo.com - Evan Williams nye gig.

  2. Min brede erfaring siger mig………

    Du kan jo have ret Jacob, sådan havde jeg ikke set det, men de skal vel starte et sted og måske har de vurderet at netop P1 udsendelser egner sig bedst i det de lægger sig meget op af temaer m.m….

    DR kigger ufattelig meget efter hvad BBC gør, så mon ikke vi kan se meget mere podcasting i tiden der kommer? Det tror jeg

    /HH

Incoming Links

Leave a Reply