public(MIND)

Skal du med?

Sep 6th 2008
No Comments
respond
trackback

Jeg tager til Berlin en gang mere i efteråret - denne gang ikke for at løbe, men for at møde gode venner og nyt netværk inden for det felt som jeg ellers bevæger mig i. Jeg vil ikke kalde det min arbejdstid, for det er det jo egentligt ikke - nok er det mit arbejde, men arbejdstid kan man vel ikke snakke om mere?

Jeg stempler jo hverken ind eller ud, jeg gør jo bare hvad jeg synes er spændende og sjovt og med noget som jeg finder super spændende og meningsfyldt :-)

Vil du med til Berlin, så send mig lige en kort note, så er jeg RET sikker på jeg kan give dig en klækkelig rabat :-)

….og så kunne det være en god mulighed for at få tid til snak udover det sædvanlige.
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

No Comments

Leave a Reply