public(MIND)

Årets lederdøgn på Færøerne

Jan 24th 2009
No Comments
respond
trackback

I november fik jeg en forespørgsel om jeg ville delage på Årets Lederdøgn 2009 - på Færøerne. En spændende udfordring som jeg med det samme sagde ja til. Jeg er netop kommet hjem - det var en aldeles interessant tur.

For det første kom jeg jo tilbage til Thorshavn som jeg besøgte første gang i 2003 - den gan sammen med min nye kone :-) - det var rigtig dejligt at komme tilbage.

For det andet var det en interessant dagsorden, som trak fulde huse  - der var langt over 200 deltagere, som alle deltog for at høre bud på hvordan de færingene kan/skal håndtere den krise vores verden er i pt.

Selv kom jeg med et bud på hvordan man kan skabe en arkitektur for en bedre videnhåndtering internt i virksomhederne ved at anvende web2.0-teknologier og samtidigt forbedre virksomhedernes bundlinje. Det var et markant anderledes indlæg end de øvrige indlægsholdere, som dels fokuserede på hvordan man kan tilpasse, optimere processer og det som ligger i den boldgade. Min vinkling var mere i retning af, at der er muligheder for at skabe nyt ved at tænke nyt, fremfor at lave “organisatoriske tilpasninger”. Det sidste er naturligvis relevant, men fokus bør ikke ensidigt ligge er, mener jeg.

Afterparty var legendarisk - at opleve bankdirektøren for Færøernes største bank give den max gas på spaden - simpelthen en uforglemmelig oplevelse :-)

Tak til alle de søde og rare mennesker jeg mødte i Thorshavn - jeg kommer helt sikkert tilbage, snart.
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

No Comments

Leave a Reply