public(MIND)

TEDxCopenhagen - “in the making”…

May 9th 2009
No Comments
respond
trackback

De sidste 3-4 år har jeg været en STOR fan af TED. Så stor en fan at jeg flere gange har haft umådelig stor trang til at tage af sted til de årligt afholdte arrangementer for selv at mærke stemningen, opleve de fantastiske præsentationer og i det hele taget været tæt på de som tænker og formidler tanker som gør en forskel i vores nytid og som helt sikkert vil rykke ved det som bliver vores fremtid.

Sidste sommer gik jeg så småt i gang med at skabe konturerne for, hvad der kunne blive et lignende event i Danmark. Men ikke så lige til.

Målet var klart - at skabe et forum for den vigtige samtale om, hvad der rykker og skaber verden. Med andre ord ikke nødvendigvis noget som de mange har hørt før, men et forum som på mange måder skaber centrum for nye tanker og perspektiver.

TED har længe overvejet hvordan de kunne komme endnu længere ud i verden, sætte endnu flere samtaler i gang og deres seneste initiativ omkring TEDx er netop et forsøg på at blive meget lokale.

For mig og Wemind et kærkomment initiativ, som har gjort, at vi hurtigt besluttede ikke at starte fra bunden, men at lægge os op ad de store erfaringer som TED allerede har gjort sig.

Nu er vi så gået i gang med planlægningen og det ser rigtig godt ud - hvis du ønsker at være involveret på den ene eller anden måde, så send mig meget gerne en mail, så tager vi en snak om det. Min mail er hans punktum henrik at wemind punktum dk.

Du kan også følge med her - www.TEDxCopenhagen.dk eller på twitter www.twitter.com/TEDxCopenhagen
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

No Comments

Leave a Reply