public(MIND)

Hej Fourmation - “Well done is better than well said”…

Apr 5th 2010
No Comments
respond
trackback

Jeg tror min skæbne er at være iværksætter. Jeg har stort set været iværksætter hele mit voksenliv med få års undtagelser. Senest iværksatte jeg Wemind sammen med Jacob Bøtter i 2005/06 - en spændende virksomhed som tog sit udgangspunkt i web2.0 og siden har anvendt teknologierne i en række interessante løsninger for nogle spændende kunder.

Før Wemind iværksatte jeg een af Danmarks første webbureauer - i dag kendt som Creuna.

Så feltet omkring teknologi har altid været mit felt - men ikke teknologien for teknologiens egen skyld, men for det som den er en katalysator for.

De radikale forandringer som alle virksomheder står overfor rækker langt udover enkel teknologi-implementering og hurtige løsninger på diverse sociale medier. Det er grundlæggende forandringer, som griber dybt ind i måden at definere virksomhed, proces og individuel værdiskabelse - det er et felt jeg har gravet ned i i mange år og har min store interesse. På mange måder kan man sige, at vi befinder os i en renæssance-tid, men med en række nye og udfordrende muligheder, ikke mindst katalyseret af nye teknologier.

Det momentum, som er netop nu for at være med til at hjælpe virksomheder og organisationer med at re-tænke sig, synes jeg er super interessant og har derfor de sidste 6 måneder haft travlt med at etablere endnu en virksomhed. Virksomheden hedder Fourmation.

Vi har her fået samlet et meget erfarent “core” og vores model og tilgang til opgaveløsning er nyskabende indenfor alle virksomheders gammelkendte kerneprocesser.

Feltet har vi kaldt “Transformative Business Design” - se mere her.

Som Benjamin Franklin engang sagde: “Well done is better than well said”, så hvorfor snakke om forandringerne når man rent faktisk kan gøre noget ved det. Det har været et vigtigt mantra for mig de sidste 6 måneder og burde være det for de fleste virksomheder.
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

No Comments

Leave a Reply