public(MIND)

Et lille skift, et forbedret fokus, nye muligheder…

Sep 29th 2011
No Comments
respond
trackback

For lidt over 10 år siden sad jeg som 33-årig i næsten 10 bestyrelser for virksomheder og organisationer i et felt som på det tidspunkt knapt nok kunne beskrives, men som gennem de senere år har manifesteret sig mellem Teknologi, Design og kommunikation. Det er der siden kommet mange spændende virksomheder ud af og mange af de som var helt nye for 10 år siden er for nogles vedkommende blevet til meget store virksomheder i deres felt, mens andre igen er døde og borte

Dengang havde jeg personligt ikke en strategi eller en målsætning for at sidde i bestyrelser - jeg havde som sådan ikke gjort meget væsen af mig, men stille og roligt var tillidsposterne bare kommet til mig. Det var og er jeg naturligvis både glad og stolt over.

Men for 10 år siden tog jeg også en beslutning om, at jeg nok skulle have lidt mere hår på brystet for kvalificeret at kunne hjælpe de virksomheder jeg faktisk rådgiver på bestyrelsesniveauet. Derfor har jeg brugt endnu 10 år på at bygge virksomheder, bygget oven på viden indenfor felter som særligt eCommerce, Sociale Medier og forandringsledelse, og har manifesteret mig inden for felter som entrepreneurship, forretningsudvikling og innovation, men med en optik som hører det 21 århundrede til.

Jeg er taknemmelig for den tillid andre har vist mig ved at jeg sammen med dem i dag er med til at udvikle deres virksomheder indenfor netop de nævnte områder. Virksomhederne og organisationerne er:

Fourmation Group, Medlem
CVR: 32648975
Fourmation Group er et dansk IdeaLab, som udvikler virksomheder til forhåbentligt at kunne stå på egne ben. Fokus har hidtil særligt været forretningsideer som ligger sig i spændfeltet ny teknologi, ny forretningsmodel og med et globalt marked

Wosju, Medlem
CVR: 33240163
Wosju er en opstarts virksomhed, som tilbyder en online service der hjælper brugeren med at navigere sine personlige relationer og netværk.

Kadaver, Medlem
CVR: 33047940
Kadaver er et prisvindende kommunikations- og kampagnebureau med hjertet på det rette sted.

e-Handelsfonden, Formand
CVR: 2556839
e-Handelsfonden driver e-mærket i Danmark og har gjort det over 10 år. e-mærket er sat i verden for at fokusere på forbrugertrygheden når der handles på nettet. Jeg har siddet her som formand i næsten 10 år, i øvrigt udpeget af DI, Finansrådet, HK, FDIH, Dansk Erhverv og Dansk IT.

Hvis du sidder i en bestyrelse i dag, eller måske er direktør for en virksomhed, der har brug for indspark indenfor de områder jeg nævner, så kontakt mig gerne, så kan vi tage en uforpligtende snak.
Explore RecentFlickr photos

Latests comments

Meta

No Comments

Leave a Reply