public(MIND)

Bestyrelser

I dag sidder jeg i følgende bestyrelser:

Fourmation Group, Medlem
CVR: 32648975

Wosju, Medlem
CVR: 33240163

Kadaver, Medlem
CVR: 33047940

e-Handelsfonden, Formand
CVR: 25568397

Jeg bidrager her med viden og intensiv erfaring med virksomhedsopstart, salg, netværk, konceptudvikling, Sociale medier, nye forretningsmodeller og e-handel.

Som lidt genert dreng i 5b blev jeg valgt ind i skolens elevråd som klassens repræsentant. Siden repræsenterede jeg klassen indtil jeg forlod folkeskolen. Min interesse for at være med til at sætte retning, ikke kun for mig selv, men også for andre blev for alvor tændt her.

I gymnasiet søgte jeg derfor også den indflydelse jeg kunne få og var her flere år dels min klasses repræsentant, men også elevrådsformand.

Da jeg begyndte at læse på Århus Universitet gik jeg målrettet efter at være en flittig student hvilket holdt i et år, hvorefter jeg fandt mig selv dybt involveret i udvekslingsarbejde i AIESEC. Her arbejdede jeg i flere år ved siden af studierne og endte efter et år i landsledelsen, hvor jeg havde ansvaret for markedsføring og kommunikation.

I min tidlige erhvervskarriere har jeg opnået at få stor indflydelse. Jeg har siddet i regeringens tænketank omhandlende “innovationspolitik & videnøkonomi” i slutningen af 90′erne - det var under Poul Nyrops regeringsperiode.

Stort set i samme periode var jeg kraftigt involveret i DI, hvor jeg dels sad i uddannelsespolitisk udvalg, men også i hovedbestyrelsen. Derudover var jeg i en kortere årrække formand for ITEK.

Parallelt havde jeg en række øvrige tillidshverv, hvor jeg dels sad i bestyrelsen for Scanprint, Notabene, IT-foum, DK-hostmaster og e-handelsfonden. Jeg er stadig aktiv i e-Handelsfondens bestyrelse, nu på 9. år. Endeligt har jeg sågar siddet i bestyrelsen for en venturefond.Most RecentFlickr photos

Latests comments

Meta